Om oss

Renew Service AB är ett familjeföretag inom Fastighetsförvaltning och Fastighetsservice med lång erfarenhet i branschen. Vårt säte ligger i Upplands Väsby och vår verksamhet sträcker sig över hela Stockholms län. Vår affärsidé är att förse kunder, stora som små ,med kompetens och service för deras specifika behov. Lyhördhet, flexibilitet, god service samt kundfokus är egenskaper som gjort oss framgångsrika på marknaden och har blivit ett signum för företaget.

Fördelar med att anlita Renew Service:

  • Vi anpassar tjänster efter dina behov
  • Långsiktigt samarbete
  • Vi växer med uppdragsgivaren
  • Win – Win
  • Vi håller alltid vad vi lovar
  • Snabb service
  • Tillgänglighet dygnet runt
  • Personal med stort engagemang och hög kompetens
  • Alltid aktuella produktcertifieringar
Ett företag, en partner – många tjänster

Ett företag, en partner – många tjänster
Vi vet att det är tidskrävande och inte minst dyrare att ha många olika leverantörer. Vi vill erbjuda helheten och skapa unika helhetslösningar för dig. Därför har vi ett samarbete med flera företag inom olika tjänstegrenar där våra kunskaper inte räcker till. De är givetvis noga utvalda för att vi ska kunna garantera kvalitén. Du behöver bara kunna Renew Service, resten löser vi åt dig och du spar både tid och pengar genom att anlita oss.

Vi har idag hundratals nöjda kunder, privata som företag. Vidare har vi ett utvecklat samarbete med flera mäklarfirmor, bostadsrättsföreningar samt lokala företag.

 

Renews handbok
I vår entreprenörshandbok beskriver vi vår syn på oss själva, och hur vi vill att vårt samarbete med dig och ditt företag ska fungera. Det är inga konstigheter utan handlar bara om proffesionellt arbete, sunt förnuft och en positiv attityd. Läs och ladda ner Renew handbok.

Kvalitet/Miljö
Vi jobbar utifrån vår utpräglade kvalitets- och miljöpolicy. Då vi satsar väldigt mycket på kvalité är kundens åsikt det viktigaste för oss då det är kunden som främst kan göra oss att bli ännu bättre. Vi genomför kontinuerligt internutbildningar, kvalitetskontroller samt kundundersökningar.
Ladda ner vår Kvalitetspolicy och/eller vår Miljöpolicy här.

Vi tror inte att någon kan göra allt men alla kan bidra till en bättre miljö. Därför har vi valt att använda endast miljömärkta produkter/kemikalier i vårt sortiment.

Garanti

Nöjd kund garanti
Renew Service lämnar alltid garanti på alla utförda jobb. Det innebär att eventuella fel och brister blir tillrättade omgående kostnadsfritt. På målerijobb samt badrumsrenoveringar lämnar vi dessutom tre års garanti.

Trygghetsgaranti – Om olyckan skulle vara framme
Renew Service har gällande företagsförsäkringar hos Länsförsäkringar innehållande bl.a. olycksfallförsäkring samt ansvarsförsäkring till ett belopp om 10 miljoner kronor.

Organisation
Vi är ett välorganiserat företag som satsar på rätt investeringar, är kostnadsmedvetna och kan således hålla eftertraktade priser på marknaden.

VD/Företagsgrundare
Daniel Ilic, före detta yrkesofficer med utvecklat sinne för planering, ledning, ordning och reda.

org_schema