Renew CTRL

Renew CTRL är vårt egenutvecklade system för ärendehantering. Eftersom vi vill göra det så enkelt som möjligt kan du komma åt systemet både via vår webbsida och i en app anpassad för både iOS och Android. Via Renew CTRL kan du snabbt och smidigt skicka in en felanmälan till oss, följa pågående arbeten och ta del av rapporter rörande den tekniska respektive ekonomiska förvaltningen.


Felanmälan

När saker inte blir som man tänkt sig eller något oväntat sker vill man ha en partner att lita på. Vår jour har öppet dygnet runt för att snabbt hjälpa till!
Använd gärna formuläret. Det går även bra att ringa eller maila oss. Vi bevakar mail och formulär mellan kl 08.00 - 17:00 på vardagar, ringer du utöver dessa tider kopplas du till jouren.
Telefon 08 34 38 00

Fält markerade med * är obligatoriskaLogga in på Renew CTRL för att följa din felanmälan

    Renew CTRL

    Vår app underlättar inte bara en felanmälan, den har dessutom en mängd funktioner som ger en helhetssyn över allt som händer i fastigheten.
    Renew CTRL är vårt praktiska ärendehanteringssystem som finns som app för både iOS och Android samt som webbsida. I appen publiceras aktuella nyheter för din fastighet, och push-meddelanden skickas ut om något som berör de boende skulle vara trasigt, eller om exempelvis vattnet ska stängas av. Systemet underlättar även kontakten mellan styrelse, förvaltning och boende, och användaren får direktkontakt med våra kompetenta servicetekniker som kan hjälpa till vid frågor. Behöriga får genom Renew CTRL även tillgång till statistik och rapporter från den tekniska och ekonomiska förvaltningen.
    För att underlätta användningen av systemet har det utvecklats så att du som användare har tillgång till den information som är relevant för just dig. Boende ser exempelvis nyheter och erbjudanden medan fastighetsskötaren får tillgång till information om exempelvis när hissen ska inspekteras och när soprummet senast städades. Det blir med andra ord inget överväldigande informationsflöde, användarna får helt enkelt tillgång till den information de har nytta av, vare sig mer eller mindre.