Om oss

Lär känna oss: Din partner i fastighetsförvaltning

Vi på Renew Service hjälper bostadsrättsföreningar och dess styrelser med att bevara värdet i sina fastigheter och skapa trivsel för sina medlemmar genom att erbjuda ett brett utbud av tjänster. Vi är störst på förvaltning i vår region med expertis inom alla områden.

Tillsammans med er skräddarsyr vi en lösning för er förening – vilket blir både kostnadseffektivt och tidseffektivt. Vår styrka ligger i att vi är inkluderande, lyhörda och besitter den kunskap som krävs för att leverera den kvalitén ni förtjänar. Vi har lång erfarenhet av både förvaltning och styrelsearbete och förstår de utmaningar en bostadsrättförening kan stå inför.

Vi breddar ständigt vårt tjänsteutbud och utökar våra samarbetspartners för att kunna möta den efterfrågan som finns. Hos oss har du som kund möjlighet att vara med att påverka.

Välkommen som kund du också!

Fördelar med att anlita Renew Service

 • Vi anpassar tjänsterna efter dina behov
 • Alltid aktuella produktcertifieringar
 • Snabb service
 • Vi växer med uppdragsgivaren
 • Vi håller alltid vad vi lovar
 • Tillgänglighet dygnet runt
 • Personal med stort engagemang och hög kompetens

Trygghet för alla

För att alla inblandade ska känna sig trygga med att anlita och/eller samarbeta med Renew Service har vi olika garantier/styrdokument som är vägledande i vårt arbete.

Att både vår kompetenta personal och våra kunder känner sig trygga och säkra med Renew Service är mycket viktigt. Vi har givetvis alla nödvändiga försäkringar, som exempelvis olycksfallsförsäkring och ansvarsförsäkring.

Vi ger också garanti på de uppdrag vi utför och eventuella fel och brister fixas snabbt och kostnadsfritt. Att våra kunder är nöjda med jobbet vi utfört ligger allra högst upp på listan över prioriteringar hos oss!

Nöjd-kund-garanti

En nöjd kund är en bra kund.

Renew Service lämnar alltid garanti på alla utförda jobb. Det innebär att eventuella fel och brister blir tillrättade omgående och kostnadsfritt. Då vi utför målerijobb och badrumsrenoveringar lämnar vi dessutom fem års garanti.

Trygghetsgaranti

Om olyckan skulle vara framme.

Renew Service har alltid giltiga företagsförsäkringar hos Länsförsäkringar. Bland dessa en olycksfallsförsäkring samt ansvarsförsäkring till ett belopp om 10 miljoner kronor.

Renews Handbok

Vi, ni och vårt samarbete.

I vår entreprenörshandbok beskriver vi vår syn på oss själva och hur vi vill att vårt samarbete med dig och ditt företag ska fungera. Det är inga konstigheter utan handlar helt enkelt om professionellt arbete, sunt förnuft och en positiv attityd.

Renews Handbok

Kvalitets- och miljöpolicy

Vi jobbar alltid utifrån vår utpräglade kvalitets- och miljöpolicy.

Då vi satsar väldigt mycket på kvalitet är kundens åsikt mycket viktig för oss. Det är genom denna feedback som vi blir ännu bättre. Vi genomför kontinuerligt internutbildningar, kvalitetskontroller och kundundersökningar. Vi tror inte att någon kan göra allt men alla kan bidra till en bättre miljö. Därför har vi valt att endast ha miljömärkta produkter/kemikalier i vårt sortiment och vi är ISO-certifierade inom både kvalitet och miljö.

Kvalitetspolicy Miljöpolicy

Kärnvärden

Renew Service vill göra allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för våra kunder. Vi jobbar alltid enligt våra kärnvärden, vilka vi kallar för HEMMA.

Att vara en del av PHM Group

Renew Service AB är stolt partner i PHM Group, en nordeuropeisk koncern specialiserad inom fastighetsservice med fokus på att förbättra människors boendemiljö. Inom PHM Group samlas ledande företag inom branschen, enhetliga i sina värderingar och mål: företagsanda, ansvarstagande och pålitlig verksamhet. Med oss behöver du inte välja mellan en pålitlig lokal aktör och en större nordisk företagsgrupp – hos oss får du det bästa av båda världar!

Genom nära samarbete med våra systerbolag inom koncernen kan vi erbjuda en omfattande palett av fastighetsförvaltningstjänster!

Läs mer om PHM Group

Renew Service stödjer

Vi vill vara med och bidra till ett bättre samhälle på alla sätt vi kan. Därför är vi stolta över att sponsra/stödja olika föreningar och fonder.
 • Barncancerfonden
 • BSK
 • Nattvandrarna
 • Väsby simsällskap
 • Giving People
 • Väsby Hockey
 • Väsby Stadslopp
 • Aktiv Skola
 • Väsby Promotion
 • Nyföretagarcentrum